Over Ons

Het Ontstaan

Artisanal Cuisine is opgezet door ambachtsman Daniel Lansbergen vanuit zijn liefde voor eten en het creëren van iets speciaals. Zijn ervaring spreekt boekdelen en spreidt van de Oosterse keuken, tot eten voor de echte Bourgondiër tot een Crawfish boil. Hij neemt een gerecht wat al jaren bestaat en maakt er wat bijzonders van. Met een enthousiast team die zijn toewijding voor lekker en origineel eten delen, heeft hij al voor vele evenementen een succesvolle catering verzorgt. Van intieme diners tot grote bedrijfsfeesten, wij staan altijd open om mee te denken over het concept van de dag.

Bbq event

Eten is een Feest

Je kent het wel: het feest is tot in de puntjes gepland; de versiering hangt; de muziekinstallatie staat klaar; je powerpoint voor de vergadering is tip-top; en dán wordt het eten geserveerd. Roze cupcakes op een afstudeer barbecue en zompige sandwiches voor jou en je collega’s, niet wat je voor ogen had.

Iedereen die wel eens een feest of evenement heeft georganiseerd kan het met ons eens zijn: het is pas echt een succes als ook de catering tot in de puntjes is verzorgd. Alles staat of valt met de juiste gerechten. Wat dat betreft zit je goed bij Artisanal Cuisine!

Passie en Toewijding

Passie is de drijvende kracht achter Artisanal Cuisine. Hartstocht voor lekker en origineel eten, koken, het plezieren van de gasten en het horeca leven heeft hen gebracht waar ze nu zijn; druk bezig met het regelen van de catering voor jouw feest of event! Als veelzijdige cateraar is Artisanal Cuisine van alle markten thuis – van een thema catering op bijzondere evenementen, catering van feesten of de dagelijkse catering bij jou in de bedrijfskantine. Het enthousiasme spat er van af zodra de koks hun eerste stap bij jou binnen zetten om de fantastische en creatieve gerechten te serveren aan jou en je vrienden of collega’s.

Catering To Your Wishes

Wil je echt iets bijzonders maken van je feest of evenement? Zijn jouw ideeën te outside the box voor een standaard cateraar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij houden niet van vaste menu’s waar elke keer dezelfde gerechten worden geserveerd met dezelfde uitstraling en dezelfde smaken. Bel ons gerust op en kijk wat voor ideeën wij hebben voor jouw catering!

“We all eat, it would be a sad waste of opportunity to eat badly.” – Anna Thomas